Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Tacos
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Taco Filling
1 x ca. 450 glean ground beef
1 Tasseonions Finely chopped
1 Esslöffelsalt
1 TasseAncho Sauce
1 TasseCheddar Or Longhorn Cheese
 lettuce Shredded
Ancho Sauce
12 Ancho Chilis
2 Tassewater boiling
1/4 Tassetomato paste
1 Teelöffelgarlic finely chopped
1 TeelöffelCrumbled Dried Oregano
1/2 Teelöffelground cumin
1/2 Teelöffelsugar
1 1/2 Teelöffelsalt
Tortillas
3/4 Tassecornstarch
1 Tassemilk
1/2 Teelöffelsalt
1/3 Tassecornmeal
2 Esslöffelbutter melted
die Zubereitung:

Filling: Brown Meat, Stir In 1/2 Cup Onions And Salt, Add 1/2 Cup Ancho Sauce, Taste For Seasoning. Spoon Into Shells Served With Shredded Lettuce, Grated Cheese, Remaining Onions And Ancho Sauce In 4 Bowls. Ancho Sauce: Tear Out Seeds. Tear Chilis Into Pieces, Place In Bowl And Pour Boiling Water Over. Soak For An Hour. Drain And Reserve Liquid. Sieve Chilis. Pour 1 1/2 Cups Liquid Into Chilis And Mix Well. Add Rest Of Ingredients And Bring To Boil. Reduce Heat And Simmer 10 Minutes Or Until Sauce Thickens. Tortillas: Mix The Cornstarch And Milk To A Smooth Paste. Beat The Eggs And Salt In A Bowl. Add Cornmeal And Mix Well. Add Butter And Cornstarch-Milk Mixture. Beat. Pour Into Hot Greased Skillet. Turn To Coat The Bottom Of The Skillet. Assemble By Putting Filling On Tortilla, Then Placing Cheese, Onions, Ancho Sauce, And Shredded Lettuce On Top, Then Eating.


Anmerkungen zum Rezept:
keine