Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Wild Rice and Mushroom Soup
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 x ca. 1/2 Litervegetable stock
1 kleinonion finely chopped
1 kleingreen bell pepper diced
1 Esslöffelparsley chopped
1 x ca. 30 gWild rice, washed & drained
4 x ca. 30 gButton mushrooms sliced
5 Esslöffelred wine
 salt
 pepper
die Zubereitung:

Put the stock into a soup pot. Add the chopped onions, bell pepper & parsley. Bring to a boil, cover & simmer for 15 minutes. Add the washed wild rice & continue to simmer for another 40 minutes.

Add the mushrooms & the wine. Season to taste. Cover & simmer for a further 15 minutes. Serve hot.

Mary Norwak, "Grains, Beans & Pulses"


Anmerkungen zum Rezept:
keine