Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Marinara Sauce
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/3 TasseOlive oil or vegetable oil
Cloves garlic peeled, sliced
3 Esslöffelparsley finely chopped
3 Esslöffelonion finely chopped
1 Dose(28 oz.) whole tomatoes
Bayleaf
1 Prisesalt
1 Priseblack pepper
 Fresh basil leaves; optional
die Zubereitung:

1. In a large saucepan, heat oil over medium heat.

2. Add garlic and saute for 2 to 3 minutes.

3. Add parsley and onion. Slowly add tomatoes. Stir to break up tomatoes.

4. Add bay leaf, salt and pepper. Bring to a boil.

5. Cover and simmer sauce over low heat for about 15 minutes for flavors to blend.

6. Add some fresh, finely-chopped basil leaves.

7. Serve sauce with spaghetti or other pasta dishes or with rice.


Anmerkungen zum Rezept:
keine