Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Roasted-Pepper-Tomato Sauce
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
12 x ca. 30 gLinguine
2 Esslöffelolive oil extra virgin
1 grossOnion chopped
Jar (7 oz) roasted red peppers, diced
Cloves Garlic finely chopped
Dried chili pepper
12 Fresh plum tomatoes, stemmed/chopped **Or**
1 Dose(28 oz) whole tomatoes, drained/chopped
1 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelblack pepper freshly ground
12 basil leaves fresh, chopped
 Parmesan or Romano cheese, grated
die Zubereitung:

Cook linguine in large pot of boiling water according to package directions.

Meanwhile, heat oil in medium-size skillet over medium-high heat. Add onion; cook until softened, about 2 minutes. Add red peppers, garlic, chili pepper and tomatoes; cook, uncovered, until bubbling vigorously, about 4 minutes. Stir in salt, pepper and basil; cook 1 minute. Remove chili pepper.

Drain pasta; toss with sauce in large serving bowl. Sprinkle with cheese if desired.


Anmerkungen zum Rezept:
keine