Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Waldine's Red Beans and Rice
Zutaten für 1  Menge anpassen
die Zutaten:
 Waldine Van Geffen VGHC42A
1 x ca. 450 gRed beans; rinse and sort
1 grossOnion; chop
1 grossGreen bell pepper; chop
Ribs celery; chop
1 BundGreen onions; chop
1 EsslöffelGarlic minced
Bayleaf
1/2 Teelöffelthyme
1/2 Teelöffelchilli powder
 salt
 pepper
 cayenne pepper
 Tabasco; opt
Ham hocks
1 x ca. 450 gHam chunks
1 x ca. 450 gTurkey or smoked sausage; cut 1" pcs
 rice cooked
die Zubereitung:

You may soak your beans or not. I don't. Put beans in a pot with water, onions, bell pepper, celery, green onions, garlic, seasonings and meats (except sausage. Cook until beans are tender, 2 to 3 hours. About 15 minutes before beans are done, add sausage. I like to add a little Wondra to thicken gravy at this point. Some people smash some beans on the side of the pot to thicken gravy. Remove bay leaf and serve over cooked rice. Pass the Tabasco for those who like some more spice. Some people like to pour a little Hot Pepper Vinegar on top. We have baked or fried pork chops on the side. Mm Waldine Van Geffen vghc42a@prodigy. Com.


Anmerkungen zum Rezept:
keine