Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken 'ossobuco'
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Boneless chicken breast
3/4 Tassebutter or margarine
8 grossTomatoes, peeled, chopped
3 Esslöffelparsley chopped
1/2 Tasseflour
3/4 Tassewhite wine dry
2 grosscloves garlic crushed
1 1/2 Teelöffellemon rind grated
 Salt/pepper
die Zubereitung:

Dredge chicken in flour seasoned with salt and pepper. Melt butter in large sauce pan; add chicken and brown on both sides. Add wine and cooke over low heat for 10 minutes. Add tomatoes and garlic. Cover and simmer until chicken is fork tender. Before serving, sprinkle with lemon rind and chopped parlsey.


Anmerkungen zum Rezept:
keine