Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Salad nicoise
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/3 x ca. 450 ggreen beans
1/3 x ca. 450 gBaby potatoes
56 G. can rolled fillets of anchovies, drained and rinsed
1/3 Tasseblack olives halved
12 Cherry tomatoes halved
Lettuce leaves
2 DoseChunky tuna, drained
 French Dressing:
1/4 Tasseolive oil
1 1/2 Esslöffellemon juice
1 Teelöffelwhite vinegar
1 TeelöffelSeasoned pepper
1 Teelöffelthyme leaves fresh, chopped
die Zubereitung:

Cut beans into 1 1/2 inch lengths. Boil, steam or microwave beans and potatoes separately, until just tender; drain.

Slice potatoes, combine in a bowl with beans, anchovies, olives, tomatoes, torn lettuce leaves and tuna.

Just before serving, toss lightly with dressing.

Dressing: Combine all ingredients in jar, shake well.

Linda Davis


Anmerkungen zum Rezept:
keine