Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Seafood Quiche Squares
Zutaten für 60  Menge anpassen
die Zutaten:
 Waldine Van Geffen VGHC42A
2 Dose8-oz. crescent dinner rolls
1 TasseSharp natural cheddar cheese shredded
1 TasseNatural Swiss cheese; shredded
1 Packung6-oz. frozen cooked shrimp; thawed
1 Dose6-oz. crabmeat; drained, flaked
1 3/4 TasseHalf-and-half
eggs beaten
1 Teelöffelmustard dry
1/2 TeelöffelWorcestershire Sauce
1/8 Teelöffelpepper sauce hot
 parsley chopped
die Zubereitung:

Heat oven to 400~. Separate dough into four long rectangles. Place rectangles crosswise in ungreased 15"x10" jellyroll pan; press over bottom and 1" up sides to form crust. Seal perforations. Bake for 5 mins. Remove from oven. Sprinkle partially baked crust with cheeses, shrimp, and crabmeat. In lg. Bowl, combine half and half, eggs, dry mustard, Worcestershire sauce, and hot pepper sauce; mix well. Pour over ingredients in pan; sprinkle with parsley. Return to oven and bake an additional 25 to 30 mins. Or until knife insertedin center comes out clean and edges are golden brown. Cool 5 mins., cut into squares. Serve warm.


Anmerkungen zum Rezept:
keine