Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
| Waldine Van Geffen VGHC42A |
2 Dose | 8-oz. crescent dinner rolls |
1 Tasse | Sharp natural cheddar cheese shredded |
1 Tasse | Natural Swiss cheese; shredded |
1 Packung | 6-oz. frozen cooked shrimp; thawed |
1 Dose | 6-oz. crabmeat; drained, flaked |
1 3/4 Tasse | Half-and-half |
6 | eggs beaten |
1 Teelöffel | mustard dry |
1/2 Teelöffel | Worcestershire Sauce |
1/8 Teelöffel | pepper sauce hot |
| parsley chopped |
Heat oven to 400~. Separate dough into four long rectangles. Place rectangles crosswise in ungreased 15"x10" jellyroll pan; press over bottom and 1" up sides to form crust. Seal perforations. Bake for 5 mins. Remove from oven. Sprinkle partially baked crust with cheeses, shrimp, and crabmeat. In lg. Bowl, combine half and half, eggs, dry mustard, Worcestershire sauce, and hot pepper sauce; mix well. Pour over ingredients in pan; sprinkle with parsley. Return to oven and bake an additional 25 to 30 mins. Or until knife insertedin center comes out clean and edges are golden brown. Cool 5 mins., cut into squares. Serve warm.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |