Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Yogurt and Tahina Dip
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2/3 TasseTahina; sesame seed paste
2/3 Tasseyogurt plain
Garlic cloves; up to 3 crushed
Lemon; juice of - up to 2
 Parsley; fresh;a bit chopped Salt & pepper
die Zubereitung:

* available in Middle Eastern & health food stores

Using a mixing basin (bowl), blend the crushed garlic with a little salt and the tahina paste. Then add the yogurt and lemon juice, gradually, beating to make a smooth, thick cream. Now sprinkle on the salt & pepper and put in a bowl. Scatter the parsley on top and serve with carrot, celery sticks and pieces of hot pita bread. Serves: 4-6

by Anne MacLellan


Anmerkungen zum Rezept:
keine