Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Zesty Potato Salad
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gSmall round red potatoes
1/3 Tassegreen onions chopped
1/4 Tasseparsley fresh, chopped
10 1/2 x ca. 30 gCan low-sodium chicken broth undiluted
1/4 Tassecider vinegar
2 Esslöffelvegetable oil
1 EsslöffelCoarse-grained mustard
1 Teelöffelsugar
1/4 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper ground
die Zubereitung:

Wash potatoes. Cook in boiling water to cover 15 minutes or until tender; drain and cool slightly. Slice potatoes, and place in a large bowl. Add green onions and parsley.

Combine chicken broth and remaining ingredients in a small saucepan; bring to a boil. Pour mixture over potatoe mixture; toss gently. Cover and refrigerate at least 8 hours. Serve with a slotted spoon.

serving 26 Protein 1.9 Fat 2.4 Saturated fat 0.4 Carbohydrate 13.8 Fiber 1.5 Cholesterol 0 Sodium 73


Anmerkungen zum Rezept:
keine