Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Zucchini Bread 3
Zutaten für 2  Menge anpassen
die Zutaten:
eggs
1 Tassegolden raisins
2 Tassesugar granulated
1 Tassevegetable oil
3 1/2 TasseAll-purpose flour, unsifted,
 Unbleached
1 1/2 TeelöffelBaking soda
1 1/2 TeelöffelSalt* (see note)
1 Teelöffelcinnamon
3/4 Teelöffelbaking powder
2 TasseGrated, unpeeled, zucchini
1 TeelöffelVanilla, if desired
1 Tassewalnuts chopped
 0.032
die Zubereitung:

Beat eggs, then gradually beat in sugar. Then add oil gradually also. Combine all dry ingredients and add to first mix. Stir in raisins, walnuts, then vanilla. Turn into greased and lightly floured loaf pans 9 X 5 X 2 3/4. Bake on lowest rack in oven at 350F degrees for 55 minutes or until loaf tests done with clean toothpick. Remove from oven, let stand in pan on wire rack for 10 minutes. Then remove from pan to allow to cool further.

still tasty.

Recipe from: Hild Tuccillo via my Aunt Grace Byrne, and my Mother, Henrietta Trescher.


Anmerkungen zum Rezept:
keine