Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Rich Pork Stock
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 Pork bones
Onion large, chopped
Large carrots, cut in pieces
1/2 Tassewater
1 ca. 1 Literwater
Celery stalks, cut in pieces
1/2 Teelöffelthyme leaves dried
die Zubereitung:

1. Place reserved pork bones in a 10x15" pan with onions and carrots. Roast in a 450'F. oven, mixing occasionally, until bones are well browned, 40-50 minutes.

2. Add 1/2 cup water to pan; stir vigorously to free browned bits. Scrape mixture into a 5-6 quart pan. Add 1 quart water, celery, and thyme. Bring to a boil over high heat, then cover and simmer for 1 1/2 hours.

3. Uncover pan and boil over high heat until liquid is reduced to 2 1/2 cups, about 10 minutes. Pour mixture through a fine strainer into a bowl. Discard bones and vegetables. If stock is made ahead, cool, cover, and chill up to 2 days. Skim or lift off fat and discard.


Anmerkungen zum Rezept:
keine