Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Taco/cheesey Dip
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
8 x ca. 30 gcream cheese
8 x ca. 30 gsour cream
1 PackungTaco seasoning (McCormick, Ortega, El Paso, etc.)
2/3 TasseTaco sauce (McCormick, Ortega, El Paso, etc.)
 Cheddar
 Lettuce
 green Pepper
 onion
 tomatoes
 black olives
die Zubereitung:

Mix cream cheese, sour cream, taco seasoning and taco sauce together and spread it in a 9" glass or ceramic pie plate or other relatively flat dip container. Refrigerate and let set for an hour.

Shred cheddar cheese, lettuce, green pepper, and onion. Dice tomatoes and slice black olives.

Layer cooled taco mixture with cheddar cheese, lettuce, green pepper, onion, tomato, and black olives

Serve with tortilla chips. Enjoy!


Anmerkungen zum Rezept:
keine