Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Scrambled eggs benedict
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 PackungHollandaise sauce mix *
Thin slices canadian bacon
eggs large
1/4 Tassemilk
2 EsslöffelChopped green peppers (opt.)
1/8 Teelöffelsalt
Dash pepper
English muffins, split
Mix Sauce As Directed On Pac
die Zubereitung:

* Sauce packet should weigh 1 1/4 ounces. ~- Microwave uncovered on high (100%), 1 minute; stir. Microwave until mixture boils and thickens, 1 to 1 1/2 minutes, stirring every 30 seconds. Cover and microwave bacon on high (100%) on high (100%) until hot, 1 1/2 to 2 minutes. Beat eggs in 1-Qt casserole. Beat in milk, green pepper, salt and pepper. Cover and microwave on high (100%) 2 minutes; stir. Cover and microwave until eggs are set but still moist, 1 to 1 1/2 minutes. Place muffins, cut sides up on serving plate. Top each with bacon slices and large spoonfull of eggs; spoon sauce over eggs. Microwave uncovered on high (100%) until hot, 1 to 1 1/2 minutes. Note:


Anmerkungen zum Rezept:
keine