Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Easy Eggs Rancheros
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 Sue Woodward
1 Dose8-oz. tomato sauce
1 Teelöffelchilli powder
1/4 Teelöffelground cumin
eggs
1/4 TeelöffelPepper freshly ground
1/4 Teelöffelpaprika
1 TasseCheddar cheese; shredded (4-oz)
Tostada shells
 sour cream
 Jalapeno pepper slices; opt
die Zubereitung:

Combine tomato sauce, chili powder, and cumin in a lightly greased 9" quiche dish. Break eggs over sauce, arranging evenly in dish. Sprinkle with pepper and paprika. Cover and bake at 350~ for 15 to 20 mins. Sprin= kle with cheese and bake an additional 5 mins. Or to desired degree of doneness. Spoon eggs onto tostada shells; top w/dollop of sour cream. Garnish w/jalapeno pepper slices, if desired.


Anmerkungen zum Rezept:
keine