Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Zucchini-Carrot Bread #2
Zutaten für 1  Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 Lb. Loaf
3/4 TasseWater (for Welbilt/Dak machines add 2 tbsp. more)
3 Tassebread flour
1 1/2 Teelöffelsalt
1 1/2 Esslöffelbutter or margarine
1 1/2 Esslöffelhoney
1 1/2 Esslöffelmilk powder dry, nonfat
1/3 Tassezucchini grated
1/3 Tassecarrot grated
1 1/2 Teelöffelcinnamon ground
3/4 Teelöffelcloves ground
1 1/2 TeelöffelRed Star brand active dry yeast for all machines except Panasonic/National use 3 tsp. and 1 1/2 lb. Welbilt/Dak use 2 tsp.
1 Lb. Loaf
1/2 TasseWater (for Welbilt machines add 1 tbsp. more water
2 Tassebread flour
1 Teelöffelsalt
1 Esslöffelbutter or margarine
1 Esslöffelhoney
1 Esslöffelmilk powder dry, nonfat
1/4 Tassezucchini grated
1/4 Tassecarrot grated
1 TeelöffelFround cinnamon
1/2 Teelöffelcloves ground
1 1/2 TeelöffelRed Star brand active dry yeast for all machines
die Zubereitung:

recipes says that the carrot, zucchini and spices in this loaf make it seem highly sweetned - but it isn't so you can eat a 2nd slice without being guilty. Place all ingredients in bread pan, select Light crust setting, and press Start. After the baking cycle ends, remove bread from pan, place on cake rack, and allow to cool 1 hour before slicing.

Crust: Light. Menu U selection: Bake (light).


Anmerkungen zum Rezept:
keine