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Welsh Bread
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 Sm Loaf:
1 Teelöffelwhite vinegar distilled
2/3 Tassemilk
2 Esslöffelbrown sugar
egg
4 Esslöffelbutter unsalted
1/2 Teelöffelsalt
2 Esslöffelmolasses
2 Tassebread flour
1 PriseBaking soda
1 Teelöffelcaraway seeds
1 1/2 Teelöffeldry yeast active
3/4 Tasseraisins
 Lg Loaf:
1 1/2 Teelöffelwhite vinegar distilled
1 Tassemilk
3 Esslöffelbrown sugar
egg
egg white
6 Esslöffelbutter unsalted
3/4 Teelöffelsalt
3 Esslöffelmolasses
3 Tassebread flour
1/2 TeelöffelBaking soda
1 1/2 Teelöffelcaraway seeds
2 1/4 Teelöffeldry yeast active
1 Tasseraisins
For The Tm
1 Teelöffelwhite vinegar distilled
2/3 Tassemilk
3 Esslöffelbrown sugar
egg
6 Esslöffelbutter unsalted
3/4 Teelöffelsalt
3 Esslöffelmolasses
3 Tassebread flour
1/8 TeelöffelBaking soda
1 1/2 Teelöffelcaraway seeds
2 1/4 Teelöffeldry yeast active
1 Tasseraisins
die Zubereitung:

(From The Best Bread machine Cookbook Ever: Ethnic Breads, M. Rosenberg,

1. Stir the vinegar into the milk. Let stand about 30 min, until the mixture thickens.

2. Add ingredients (except raisins) but including the vinegar and milk, in the order suggested by your bread machine manual and process on the bread cycle according to the manufacturer's directions.

3. At the beeper (or at the end of the first kneading in the Panasonic, Sanyo, and National, or after 40 min from "start" for Toastmaster) add the raisins.

=== Notes === *Tm indicates amounts I used for the Toastmaster, which typically takes less liquids than other machines.

This bread rises more slowly than other breads in the machine so I use the "sweet bread cycle."


Anmerkungen zum Rezept:
keine