Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Apricot-Roast Pepper Salsa
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gFresh apricots (or canned apricots, drained)
Fresh jalapenos, roasted, peeled and seeds removed
Red bell pepper, roasted, peeled and seeds removed
Cucumber, peeled and seeds removed
1/2 red onion
1/2 BundCilantro
Lime , Juice of
3 Esslöffelolive oil extra virgin
1 Prisesalt
1 Prisesugar
1 Priseblack pepper
die Zubereitung:

From this past Thursday's Food section in the Miami Herald to serve with grilled foods.

dice the apricots, jalapenos, red pepper, cucumber and onion. Place in bowl. Chop cilantro and gently mix. Add lime juice, oil, salt, sugar and pepper. Serve cold. Makes 4 servings.

Per serving: 180 calories, 3 grams protein, 21 grams carbohydrate, 10 grams fat, 50% calories as fat, 4.1 grams fiber, 0 mg cholesterol, 72 mg sodium.


Anmerkungen zum Rezept:
keine