Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Zucchini-Lemon Muffins
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Tasseall-purpose flour
1/2 Tassesugar
1 Esslöffelbaking powder
2 Teelöffellemon rind grated
1/4 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelnutmeg ground
1 TasseCoarsely shredded zucchini
3/4 Tasseskim milk
3 Esslöffelvegetable oil
egg
 Vegetable cooking spray
die Zubereitung:

Combine the first 6 ingredients in a bowl, and make a well in center of mixture. Combine zucchini, milk, oil, and egg; stir well. Add to flour mixture, stirring just until dry ingredients are moistened.

Divide batter evenly among 12 muffin cups coated with cooking spray. Bake at 400 degrees for 20 minutes or until golden. Remove from pans immediately, and let cool on a wire rack. Yield: 1 dozen (serving size: 1 muffin).


Anmerkungen zum Rezept:
keine