Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Individual Chili Pots - Weight Watchers Favor
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 Shared by Dorothy Hair 6/94
12 x ca. 30 gBeef, ground, lean; broiled
 Or
12 x ca. 30 gTurkey, ground, cooked
4 TasseTomatoes, plum Italian (canned, reserve liquid) seeded and chopped
1 1/2 TasseBell pepper, green; chopped
1 Tasseonions chopped
1 Tassecelery chopped
6 x ca. 30 gBeans, Kidney red cooked and drained
cloves garlic minced
1 Teelöffeloregano dried
3/4 Teelöffelchilli powder
3 TasseRice, long grain; cooked
2 1/4 x ca. 30 gCheese, Cheddar; shredded
18 Olives, Black, large pitted
die Zubereitung:

In a large saucepan, combine all ingredients except rice, cheese, and olives. Cover and simmer over low heat 25 minutes. Stir in rice; heat through. Divide vide chili among 6 individual serving dishes; top each with equal amounts of cheese and sliced olives.

Each serving provides: (1 3/4 cups) 1/2 fat; 2 1/2 proteins; 2 1/2 vegetables; 1 1/2 breads

Per serving: calories: 436 | Protein: 24 24 24 24 grams Calcium: ium: 177 177 milligrams | Fat: 16 16 16 16 16 grams Sodium: dium: 519 519 9 milligrams | Carbohydrate: 48 48 grams Cholesterol: erol: 60 0 milligrams

| Dietary Fiber: 4 4 4 grams

Hartman-Baker, Greeneville, Tennessee.

"Weight Watcher Favorite Homestyle Recipes" Nal Books, Penguin Books Ltd,


Anmerkungen zum Rezept:
keine