Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Fat-free pumpkin raisin cake
Zutaten für 16 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 Non-stick cooking spray
1 2/3 Tasseflour
2/3 Tassesugar
1/4 Tassemilk dried, nonfat
1 TeelöffelBaking soda
1/2 Teelöffelbaking powder
1/2 Teelöffelsalt
2 TeelöffelPumpkin pie spice
1/2 Tasseraisins
egg whites
1 TasseCanned solid-pack pumpkin
1/3 TasseCorn syrup, light or dark
1/3 Tasseorange juice
Fat-Free Cream Sauce
1 TasseNonfat vanilla yogurt
1/2 TasseConfectioners' sugar
die Zubereitung:

Spray 9-inch square baking pan with cooking spray. In large bowl combine dry ingredients; stir until smooth. Pour into prepared pan. Bake in 350 degree F oven 35 minutes or until toothpick inserted in center comes out clean. Cool in pan on wire rack. If desired, serve with Fat-Free Yogurt Cream Sauce.

Each serving (without sauce) provides: 0 g total fat, 0 mg cholesterol, 130 Calories, 3 g protein, 29 g carbohydrate, 150 mg sodium

Fat-Free Yogurt Cream Sauce: Line a strainer with paper coffee filter or cheesecloth layers. Add yogurt, set over bowl and refrigerate 4 hours. Discard drained liquid. Combine thickened yogurt and sifted confectioners' sugar; stir until smooth. Makes about 1/2 cup sauce.


Anmerkungen zum Rezept:
keine