Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Rabbit pie
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Jack rabbits -or
Cottontails
Celery stalk diced
Lg. onion, diced
 salt
 pepper
1 PackungPrepared biscuits
Gravy
 Reserved stock
 Chicken Bouillon
Medium onion, diced
 Celery (from above stalk)
 flour
 salt
 pepper
 sage
 poultry seasoning
die Zubereitung:

Soak rabbits in salt water in refrigerator overnight. Dry, cut up and stew rabbits with celery and onions for 2-3 hours. Add salt and pepper to taste, then strip meat from bones and put in 26-inch pie pan, add stock or gravy for moisture. Cover with biscuits. Bake at 350 degrees for 1 hour.

For gravy, take reserved stock, add bouillon, onions and celery. Bring to a boil. Strain. Mix flour with an equal amount of water, add sauce to thickening. Season to taste with spices.

Wy


Anmerkungen zum Rezept:
keine