Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
A 10 minute szechuan chicken
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 From: NPFM03A
Chicken breasts*, skinned an
3 Esslöffelcornstarch
1 Esslöffelvegetable oil
cloves garlic minced
5 EsslöffelSoy sauce (low salt)
1 1/2 Esslöffelwhite wine vinegar
1 Teelöffelsugar
1/4 Tassewater
Green onions, cut into 1" pi
1/8 Teelöffelcayenne pepper to taste
die Zubereitung:

Cut chicken *(these are 1/2 breasts, as you buy them in the market) into 1 1/2 inch cubes. Lightly toss with cornstarch in bag to coat. Heat oil in skillet or wok; stir-fry chicken and garlic until lightly browned. Add soy sauce, vinegar, sugar and water. Cover and cook 3 minutes or until chicken is cooked through. Add green onions and cayenne; cook uncovered about 2 minutes longer. 221 calories per serving.


Anmerkungen zum Rezept:
keine