Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken laredo
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Norma Wrenn NPXR56B
3 x ca. 450 gChicken; cut up
 <<<Or>>>
 chicken breast
1/2 Teelöffelgarlic powdered
3 Esslöffelmargarine
1/2 TasseOnion chopped
1 Tasseraisins Seedless
1/2 TasseSliced pimento-stuffed
 Olives
1/2 Teelöffelcinnamon
1 Dosechicken stock
die Zubereitung:

Dry Chicken pieces and sprinkle with garlic powder. In large skillet, saute chicken and onions in butter until browned. Reduce heat. Sprinkle raisins, olives, and cinnamon over chicken. Then pour stock over chicken. Cover and cook for 25 or 30 minutes. Serve with rice, if desired. This is the winner of a Chicken Reader Recipe Contest

"I've been making this since 1966 and our family love it. I've passed this recipe on to many friends. Their first question is 'olives, cinnamon, and raisins?' but when they taste it, it's a wonderful surprise."

9589 Austin, Tx 78766


Anmerkungen zum Rezept:
keine