Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Calico squash casserole
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gyellow squash sliced
1/2 x ca. 450 gZucchini sliced
1 Tassewater
1/2 TasseOnion chopped
1/4 Tassegreen pepper chopped
3 Esslöffelgreen onion chopped
1/4 TasseButter or margarine; melted and divided
1 TasseHerb-seasoned stuffing mix
10-3/4 ounce cream of chicken soup; undiluted
8 ounce can water chestnuts; drained and chopped
1/2 Tasseyogurt plain, low fat
1/4 TassePimiento chopped
1 grosscarrot grated
1/2 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
die Zubereitung:

boil. Cover, reduce heat, and simmer 8 minutes or until squash is just tender. Drain and set aside.

butter until tender; set aside.

large bowl; reserve 1/3 cup mixture.

ingredients; spoon mixture into a lightly greased 12" x 8" x 2" baking dish. Sprinkle with reserved stuffing mixture. Bake at 350F for 30 minutes or until casserole is thoroughly heated. Yield: 6 to 8 servings.


Anmerkungen zum Rezept:
keine