Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Macaronia me voutyro - pasta with brown butte
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 Karen Mintzias
1 x ca. 450 gSpaghetti or other pasta
1/2 x ca. 450 gbutter
1/2 TasseKefalotyri or Parmesan (Grated)
die Zubereitung:

Fill a large deep pot 3/4 full with water. Add salt and bring to a rolling boil. Add pasta slowly, without breaking the boil. Cook 10 minutes. Place a colander in sink and turn pasta into it. Rinse under hot running water, allowing the water to drain through the spaghetti.

Heat the butter in a small saucepan to a honey brown. Watch it carefully for these minutes; it burns quickly and suddenly. Return spaghetti to large pot and dribble hot butter over it. Sprinkle with half the cheese and toss gently to mix.

Transfer to a large ovenproof platter, sprinkle top with more cheese and bake for 10 minutes at 350 F. Serve hot.

Books * New York


Anmerkungen zum Rezept:
keine