Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Italian sirloin stew
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Barb Day - GWHP32A
1 x ca. 450 gSirloin steak; cut 1" thick, boneless
1 grosscloves garlic crushed
2 Esslöffelolive oil divided
2 mittelOnions; cut in 1/4" slices
1 TeelöffelBasil dired
1/8 TeelöffelRed pepper ground
14 1/2 x ca. 30 gTomatoes; canned, with juice
1 Tassebeef broth
2 mittelZucchini; cut in 1/4" slices
 Parmesean cheese; grated optional
die Zubereitung:

each strip into 1" pieces. Combine garlic with 1 tb. Oil; sdtir into beef and reserve.

Saute onion in remaining oil in a large saucepan for 3 minutes. Sprinkle with basil and pepper; cook and stir 1 minute. Add tomatoes, beef broth and zucchini. Bring to a boil; cover reduce heat and simmer 15 minutes.

Meanwhile heat large nonstick skillet over medium high heat. Cook and stir the beef 1 to 2 minutes; add to sauce. Stir 2 ts. Cornstarch dissolved in 2 tb. Water into stew and cook until slightly thickened, about 2 minutes. Sprinkle with grated cheese, if desired.

Serving suggestion: Toasted garlic bread


Anmerkungen zum Rezept:
keine