Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 x ca. 450 g | Round steak |
1 Tasse | bread crumbs |
1 | Onion grated |
1 | egg beaten |
8 Esslöffel | Butter melted |
1 Esslöffel | parsley chopped |
2 Tasse | water |
| salt |
| pepper |
Cut steak into thin pieces, about 4 1/2 by 2 inches. Score, sprinkle with salt and pepper. Combine bread crumbs, egg, onion and 4 T of the melted butter, salt and pepper. Spread the dressing on each piece of meat, roll up and fasten with a skewer or a toothpick. Roll in flour and brown in remaining butter. Add 2 cups of water (meat stock if you have it) and simmer 1 1/2 hours. Remove toothpicks. Pour gravy over meat. Garnish with chopped parsley and serve with mashed potatoes.
format by Linda Fields, Cyberealm Bbs and home of Kook-Net, Watertown, Ny 315-786-1120
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |