Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Zraziki po krakowsku -- polish beef roll-ups
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gRound steak
1 Tassebread crumbs
Onion grated
egg beaten
8 EsslöffelButter melted
1 Esslöffelparsley chopped
2 Tassewater
 salt
 pepper
die Zubereitung:

Cut steak into thin pieces, about 4 1/2 by 2 inches. Score, sprinkle with salt and pepper. Combine bread crumbs, egg, onion and 4 T of the melted butter, salt and pepper. Spread the dressing on each piece of meat, roll up and fasten with a skewer or a toothpick. Roll in flour and brown in remaining butter. Add 2 cups of water (meat stock if you have it) and simmer 1 1/2 hours. Remove toothpicks. Pour gravy over meat. Garnish with chopped parsley and serve with mashed potatoes.

format by Linda Fields, Cyberealm Bbs and home of Kook-Net, Watertown, Ny 315-786-1120


Anmerkungen zum Rezept:
keine