Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pantry Soup: Bean Soup With Carrot Salsa
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 Teelöffelvegetable oil
Onion chopped
cloves garlic minced
3/4 Teelöffelground cumin
3/4 Teelöffelcoriander ground
38 x ca. 30 gCanned white kidney beans drained and rinsed (2 cans)
3 TasseVegetable/chicken stock
carrot grated
4 TeelöffelFresh coriander, chopped or parsley
1 Teelöffellemon juice
 salt
 pepper
die Zubereitung:

In pot, heat 1 ts oil over medium heat; cook onion and garlic for 3 minutes or until softened. Add cumin and coriander; cook for 1 minute. Add

beans and stock; bring to boil. Reduce heat; simmer, covered, for 15 minutes.

Meanwhile, in bowl, form the carrot salsa by stirring together carrot,

fresh coriander. Lemon juice and remaining oil. Set aside.

In food processor or blender, pure soup until smooth; if necessary, return to saucepan and heat through. Season with salt and pepper to taste.

Laddle into bowls; top with carrot salsa

Per Serving: about 275 calories, 17 g protein, 4 g fat, 47 g carbohydrate

very high source fibre, good source iron

Presented in article by Heather Howe "Fast & Fit: New Soup Supper"

[-=Pam=-] PA_Meadows@msn. Com


Anmerkungen zum Rezept:
keine