Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese & Trees Soup
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Esslöffelbutter or margarine
1 Tasseonion chopped
1 1/3 x ca. 450 g(4 medium) potatoes cut into 3/4-inch cubes
2 1/2 Tassewater
Chicken bouillon cubes
10 x ca. 30 gFrozen chopped broccoli thawed and drained
1 1/2 Tassecheddar cheese shredded
 salt
 pepper
die Zubereitung:

In 2- to 3-quart saucepan over medium heat, melt butter. Add onion; saute 5 minutes. Add potatoes, water and bouillon cubes. Bring to boil, reduce heat, cover and cook until potatoes are just tender, about 15 minutes. Remove 1 cup of the potato cubes with slotted spoon; set aside. Pour contents of saucepan into container of electric blender. Holding lid down tightly, blend until smooth; return to saucepan. Mix in reserved potatoes and the broccoli. Over medium-low heat gradually add cheese, stirring until heated through and cheese is completely melted. Season with salt and pepper.

Menu: Bread Sticks, Carrot-Raisin Salad, Gingerbread with Applesauce

cholesterol; 640 mg sodium; 33 g carbohydrate; 7 g fiber; 18 g protein.


Anmerkungen zum Rezept:
keine