Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Fat-Free Pineapple Upside Down Cake (Ovo Lact
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 Nonstick cooking spray
1/3 Tassebrown sugar packed
2 EsslöffelLight corn syrup (karo)
1 Esslöffellemon juice
Canned pineapple rings; drai
1 Tasseflour
1/4 Tassecornstarch
1 1/2 Teelöffelbaking powder
1/2 Teelöffelsalt
1 Tassesugar
2/3 Tasseskim milk
egg whites
1/3 TasseLight corn syrup (karo)
1 Teelöffelvanilla
die Zubereitung:

Spray 9-inch cake pan with cooking spray. Add brown sugar, corn syrup and lemon juice; stir to combine. Place in 350 F oven 3 minutes. Arrange pineapple rings and cherries in pan; set aside. In large bowl, combine flour, corn starch, baking powder and salt. In medium bowl, stir sugar and milk until sugar is almost dissolved. Add egg whites, corn syrup and vanilla; stir until blended. Gradually add to flour mixture, stirring until smooth. Pour into pan. Bake in 350 F oven 35 to 40 minutes or until toothpick inserted in center comes out clean. Immediately loosen edge of cake with spatula and invert onto serving plate. Remove pan. Each serving provides: 200 Calories,

D/L from Prodigy 12-14-94. Recipe collection of Sue Smith. 1.80ss


Anmerkungen zum Rezept:
keine