Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Garlic and Rosemary Steak
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Esslöffelolive oil
1/2 Tassesoy sauce
1/4 TasseBalsamic vinegar Or red wine vinegar
8 grosscloves garlic minced
4 TeelöffelDried roasemary, crumbled
2-inch-thick top sirloin steak
 (about 3 1/2 lbs.)
 9
die Zubereitung:

Combine first five ingredients , pour into a liquid tight container or plastic bag, then add steak. Refrigerate overnight, turning occasionally. Bring steak to room temperature. Preheat broiler 5 minutes. Remove steak from marinade and pat dry. Transfer marinade to heavy saucepan. Broil steak to desired doneness, about 10 minutes per side for rare. (125 degrees.) Transfer to platter. Let stand 10 minutes. Bring marinade to a boil. Thinly slice steak across grain. Arrange on platter. Serve, passing marinade separately.


Anmerkungen zum Rezept:
keine