Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Breasts with Spicy Honey-Orange Glaze
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 Tassehoney
2 EsslöffelFrozen orange juice concentrate
1 Teelöffelorange zest grated
cloves garlic minced
1/2 Teelöffelsalt
1/8 TeelöffelRed pepper flakes; may be doubled
1 x ca. 450 gSkinless boneless chicken breast halves Or one chicken breast per serving
1 Esslöffelmargarine
1/2 Teelöffelvegetable oil
 Parsley or green onions; optional garnish
die Zubereitung:

In small bowl, combine honey with juice concentrate, orange zest, garlic, salt and red pepper flakes. Rinse chicken with cold water and pat dry. Season lightly with salt. In large non-stick skillet, heat margarine and oil over medium-high heat. Add chicken and cook about 4 minutes, until seared. Turn chicken; cook another 4 minutes until just cooked through. Pour honey mixture over chicken and cook, turning chicken to coat as sauce begins to thicken, about 2 minutes. Serve chicken breasts with honey-orange glaze spooned over the top. Makes 4 servings.

Prep: 15 minutes/Cook: 10 minutes

Nutrients Per Serving: 298 calories, 7 5 g fat (23% calories from fat), 96 mg cholesterol, 35 g protein, 21 g carbohydrates, 0.17 g dietary fiber, 389 mg sodium

www. Honey. Com, your source for honey information and recipes 98Mar06

>from Pat Hanneman (Kitpath) and McBuster 98Mar


Anmerkungen zum Rezept:
keine