Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cajun stuffed potatoes
Zutaten für 10 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
10 mittelbaking potatoes
1/2 Tassebutter
1 mittelOnion chopped
1 grossgreen bell pepper chopped
1 mittelred bell pepper chopped
3 x ca. 30 gTasso -- diced
1/2 x ca. 450 gAndouille or smoked sausage Diced
1 x ca. 450 gSmall shrimp (cooked) -- Chopped
1/2 TasseButter melted
12 x ca. 30 gcream cheese cubes
1 x ca. 450 gCrabmeat
 salt
 pepper
2 Tassegreen onions chopped
1/2 x ca. 450 gCheddar cheese grated
die Zubereitung:

Bake potatoes, and scoop out insides, reserving skins. Mash potatoes, and set aside. Melt 1/2 cup buttter, and saute onion and bell peppers until limp. Add tasso and andouille; cook 4 minutes, Add shrimp: cook lightly. Add 1/2 cup butter and cream cheese: cook until cream cheese melts. Remove from heat. Stir in crabmeat and mashed potatoes. Mix well, and add salt and pepper, if needed. If consistency is too heavy, add more melted butter. Stuff mixture back into potato skins, and top with green onions and Cheddar cheese... Bake until hot. Recipe source: Cajun Revalations. Recipe by WIlliam M. O'Dea.


Anmerkungen zum Rezept:
keine