Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
4 Tasse | chinese cabbage shredded |
8 1/4 x ca. 30 g | Pineapple, crushed, drained* |
8 x ca. 30 g | Water chestnuts |
| Drained, sliced |
1 Tasse | Parsley, fresh, snipped |
1/4 Tasse | green onions sliced |
1/4 Tasse | Mayonnaise, reduced calor. |
1 Esslöffel | mustard prepared |
1 Teelöffel | gingerroot grated |
*packed in its own juice
Combine cabbage, pineapple, water chestnuts, parsley, and onion. Cover and chill. For dressing, combine mayonnaise, mustard, and gingerroot. Cover and chill. Spoon dressing over the cabbage mixture; toss to coat.
Per Serving: 57 cal., 1g pro., 9g carbo., 2g fat, 0mg chol., 80mg sodium.
================================================
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |