Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Lamb sans mint
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Leg of lamb; butterflied and
1 3/4 x ca. 30 grosemary
 black pepper
 green onions
1 1/8 ca. 1 LiterBurgundy wine
2 1/8 Tasseolive oil
3/8 Tasselemon juice
garlic cloves sliced
1 1/8 Esslöffeloregano
1 1/8 Esslöffelthyme
7 1/8 x ca. 30 gonions minced
die Zubereitung:

Carefully trimming the fat from a butterflied leg of lamb, and and fini

2. Take a liberal amount of rosemary, crush it, and rub it into the lamb.

3. Combine the remaining ingredients (wine, green onions, olive oil, lemon

4. Grill over mesquite and charcoal on a grill with a tight-fitting lid, s

5. Serve the lamb cut-side down (pretty side up). Garnish with uncooked g

Author's Notes: I devised this recipe after being unable to find an appropriate recipe

Your butcher can butterfly a leg of lamb for you. Tell him you will be

Difficulty : easy if you have a good butcher. Precision


Anmerkungen zum Rezept:
keine