Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Maple-Roasted Squash
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Acorn squashes; halved lengthwise and seeded
 salt coarse
 pepper ground
2 Esslöffelbutter unsalted
4 Esslöffelmaple syrup pure
1 EsslöffelAssorted fresh herbs; finely chopped, such as thyme, rosemary, and flat-leaf parsley
die Zubereitung:

1. Heat oven to 450 degrees. Place squashes, cut sides up, on a baking pan.

2. Season with salt and pepper. Place 1/2 tablespoon butter and 1 tablespoon maple syrup into cavity of each squash, and sprinkle herbs over the tops.

3. Roast squashes until very tender and well browned, basting frequently with the syrup in the cavities, about 1 hour. Serve warm.

Martha Stewart Living

Mm-format by P. Hildebrandt <phildeb@gmx. Net>


Anmerkungen zum Rezept:
keine