Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
3 Tasse | Zucchini; sliced & steamed |
1 Tasse | Corn, frozen or canned; drai |
2 Tasse | tomato sauce |
1/2 Esslöffel | chilli powder |
1/4 Teelöffel | cayenne pepper |
1/4 Teelöffel | ground cumin |
1 Teelöffel | vinegar |
6 | Corn Tortillas |
1 Dose | chillies green |
1 1/2 Tasse | Cheddar cheese grated |
3/4 Tasse | sour cream |
| green onions chopped |
Microwave zucchini until soft. Preheat oven to 350 degrees. Mix cooked zucchini, corn, tomato sauce, chili powder, cayenne, cumin, vinegar, fried tortilla quarters and chiles together. Place in greased ovenproof baking dish. Top with cheese and bake about 12 minutes or 'til well heated and cheese has melted. To serve, top with sour cream and sprinkle with green onions.
News. This recipe is served as a specialty dish at the I-10 Diner on Broadway.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |