Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Bbq Sauce, Adapted From Whole Chile Pepper Book
Zutaten für 1  Menge anpassen
die Zutaten:
Dried red New Mexican chiles, stemmed, seeded crushed
Dried tepins, pequins, or cayennes, stemmed and crushed (remove seeds if you don't like too much heat)
4 x ca. 30 gCanned tomato sauce
1 EsslöffelPickle relish, optional
1 EsslöffelChili powder Or
2 TeelöffelPaprika and
1/2 TeelöffelCumin, and
1/2 Teelöffelgarlic powdered
1 grossonions minced
Garlic chopped
2 EsslöffelBacon fat or veg. oil
8 x ca. 30 gcatsup
5 Esslöffelwhite vinegar
4 Esslöffelbrown sugar
2 Teelöffelmustard dry
2 TeelöffelWorcestershire
2 TeelöffelWright's hickory smoke seasoning
die Zubereitung:

Cover the chiles with hot water and let soften for 15 min. Put them in a blender and whirl until smooth with 1 c of the hot water.

In a saucepan, saute the onion and garlic in the fat. Add the blended chiles and all the rest of the ingredients. Bring to a boil and lower the heat to low. Simmer 1/2 hour. Cool and then whirl in a blender until smooth.

Recipes


Anmerkungen zum Rezept:
keine