Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Velvety Warm Mustard Pepper Sauce
Zutaten für 2  Menge anpassen
die Zutaten:
1 TasseChopped mustard greens or Swiss chard
1/2 Tassegreen Pepper coarsely chopped
1 grossRed-ripe tomato; cored, quartered
1/4 TasseLoosely packed cilantro; chopped
Fresh hot green chiles; stemmed and seeded
cloves garlic peeled
1 EsslöffelMild olive oil
1/2 Teelöffelground cumin
1/2 Teelöffelcoriander ground
1 EsslöffelDijon mustard
1 Teelöffelsugar
1/2 TeelöffelSalt
1/3 Tasseheavy cream
die Zubereitung:

A full recipe of this sauce is enough for about 1 1/2 pounds of cooked fish, seafood or firm cubed tofu.

Place greens, pepper, tomato, cilantro, chiles and garlic in a blender or food processor and process until smoothly pureed. Set aside.

Heat oil in a 2-quart saucepan over medium-high heat. Add pureed mixture and cook, stirring constantly, for 5 minutes. Add the remaining ingredients. Bring to a boil, reduce heat to low, cover, and cook until sauce is thick, 12 to 15 minutes.


Anmerkungen zum Rezept:
keine