Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
[<$2.50 Serving] Stove-Top Tuna Casserole
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
6 TasseBroad egg noodles
4 TasseFrozen oriental mix veg
2 Tassemilk
1 TasseLight cream cheese, cubed
1 Teelöffeldill dried weed
13 x ca. 30 gWater-pack flake light tuna drained [2 6.5oz cans]
1/2 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
die Zubereitung:

In pot of boiling salted water, cook noodles until tender but firm, 8-10 minutes. Add vegetables; drain and return to pot.

Meanwhile, in saucepan, heat milk and cheese over medium heat, stirring, for 7 minutes or until melted.

Stir in dillweed. Add noodles along with tuna; cook, stirring, over medium heat until piping hot.

Season with salt and pepper.

Per serving: about 535 calories, 35 g protein, 17 g fat, 59 g carbohydrate, high source fibre, good source calcium and iron.

4 servings for $8.86CDN [Feb 96]

Canadian Living [magazine] Feb 96 [-=Pam=-] PA_Meadows@msn. Com


Anmerkungen zum Rezept:
keine