Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Devilish Marshmallow Cookies
Zutaten für 42 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Tasseshortening
1 Tassesugar
eggs
1 3/4 Tasseflour
1 TeelöffelBaking soda
1/4 Teelöffelsalt
1/2 Tassecocoa
1 Teelöffelvanilla
1 TeelöffelButter flavoring
21 grossMarshmallows; cut in half
Frosting
1/2 TasseSemi-sweet chocolate morsels
1/4 Tassemilk
2 Esslöffelbutter or margarine
2 Tassesugar stifted, powdered
 milk optional
die Zubereitung:

Cream shortening; gradually add sugar, beating well at medium speed of mixer. Add eggs, one at a time, beating well after each addition.

Combine flour, soda, salt and cocoa; add to creamed mixture, mixing well. Stir in flavorings. (Dough will be stiff.) Chill dough at least 30 minutes.

Shape dough into 1 inch balls; place on greased cookie sheets. Bake at 350°F for 7 minutes. Place a marshmallow half on top of each cookie; bake an additional 2 minutes. Cool on wire racks, and spread frosting over tops.

Frosting:

Combine first 3 ingredients in saucepan. Cook over low heat, stirring constantly, until chocolate melts. Add powdered sugar, and beat until smooth. Add additional milk to frosting mix, if needed, for proper spreading consistency. Makes 1 cup.


Anmerkungen zum Rezept:
keine