Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Barbecued Pork #2
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gPork tenderloin
2 Esslöffelhoney
3 Esslöffellight soy sauce
2 EsslöffelHoisin sauce
2 Esslöffelcatsup
1 Teelöffeldark soy sauce
1 Esslöffelsherry
cloves garlic mashed
1 Esslöffelsugar
die Zubereitung:

trim meat and cut into strips about 2" wide and 6" long. Combine remaining ingredients in bowl; pour over pork and marinate 2+ hours. Skewer pork with steel hangers and hang onto top rack of oven over shallow roasting pan containing a few inches of water. Preheat oven to 425 for 10 minutes. Roast pork 20 minutes. With baster, coat with drippings every 5 minutes. Reduce heat to 325 and roast 5 minutes more. Slice each strip diagonally against the grain into 1/4" pieces. Serve cold. Dip with Chinese hot mustard and sesame seeds. I Love This Recipe! Mike

From the MealMaster recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept:
keine