Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Fig Candy
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gsugar
1 Tassewater
1 Esslöffellemon juice
 Figs
die Zubereitung:

Joanne Dean

Figs have been much used in southern California since the mission period. This recipe calls for bringing the syrup to the hard crack stage (300-310°).

Boil the sugar and water together without stirring (after the sugar dissolves) until it hardens and becomes brittle when dropped in cold water; then add the lemon juice. Wash and open the figs; lay them in a square, shallow pan, greased greased well with butter. Pour the sugar syrup over the figs. When nearly cold, mark out in narrow strips with a knife.


Anmerkungen zum Rezept:
keine