Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Homemade Chicken Stock (Mf)
Zutaten für 3 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 x ca. 450 gChicken necks or backs, skin and fat removed
Onion coarsely chopped
Carrot coarsely chopped
Celery stalk coarsely chopped
 Herb bouquet of parsleym bay leaf and thyme, tied in cheesecloth
4 ca. 1 Literwater
die Zubereitung:

Put vegetables and bouquet garni on bottom of a 10 quart stock-pot and chicken parts on top. Add water, just enough to cover chicken and slowly bring to a simmer. Turn heat down to keep broth at a slow simmer and cook for 3 hours, skimming off froth and fat that surfaces in the first 30 minutes. Also be sure to replace evaporated water.

Strain stock into a clean saucepot. Cool uncovered and refrigerate. The next day, spoon off any discarded congealed fat from surface.


Anmerkungen zum Rezept:
keine