Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Imperial Tenderloin
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Tenderloin of beef
1/4 Tasseolive oil
cloves garlic
1 EsslöffelWorcestershire Sauce
1/4 x ca. 450 gBleu cheese
1/4 x ca. 450 gbutter
1 x ca. 450 gMushroom caps
2 Esslöffelbutter
1 TeelöffelOnion salt
1/2 Teelöffelcaraway seeds
 pepper
die Zubereitung:

Trim fat from tenderloin, brush with olive oil and roast at 450° for 30 minutes or until meat thermometer registers 140°. Meanwhile, mash garlic into Worcestershire sauce and combine with Bleu cheese and 1/4 pound of butter. Spread over the top of the cooked tenderloin. Brown mushrooms in 2 Tablespoons of butter for 5 minutes. Toss with onion salt, caraway seeds and pepper. Serve immediately with tenderloin. Yield: 8 servings.

Deirdre Newcomb

From <Traditions: A Taste of the Good Life>, by the Little Rock (Ar) Junior League. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept:
keine