Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
8 Scheibe | Raisin bread; or egg bread |
6 | eggs |
1/3 Tasse | sugar |
2 Tasse | Eggnog; or buttermilk |
1 Teelöffel | nutmeg grated |
1/2 Teelöffel | cinnamon |
2 Esslöffel | Unsalted butter, melted and cooled |
| Maple or golden syrup; as accompaniment |
Arrange bread in a single layer in a 13 x 9 x 2 - inch baking pan.
In a medium bowl, whisk eggs until blended. Whisk in sugar, eggnog, nutmeg, cinnamon, and butter. Pour mixture over bread. Turn slices to coat. Cover with plastic wrap and refrigerate overnight.
Preheat oven to 400 degrees. Bake 10 minutes. Turn bread over and bake until golden color, 5 minutes. Serve with maple syrup.
Prep: 5 minutes Cook: 15 minutes
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |