Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Italian Sour Cream Potato Salad
Zutaten für 10 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Hard-boiled eggs
2/3 TasseLow-fat mayonnaise
3/4 TasseFat-free sour cream
1 1/2 TeelöffelDijon mustard
1/2 x ca. 450 gTurkey bacon; cooked & crumbled
1/3 Tassegreen onions chopped
1 Tassecelery chopped
7 TassePotatoes; cooked & cubed
1/3 TasseItalian salad dressing; low calorie
 salt
die Zubereitung:

Cut eggs in half and remove yolks. In a small bowl, mash yolks and blend with mayonnaise, sour cream, and Dijon-style mustard. In a separate bowl, chop egg whites. Combine with crumbled bacon, onion, celery, potatoes, and salad dressing. Fold in mayonnaise mixture and season with salt. Chill for at least 2 hours. Serves 8 to 10.

Eat-L Digest 16 July 96

From the Eat-L recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept:
keine