Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Baquette Bread
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 ca. 1 Literwater warm
2 x ca. 30 gsugar
2 x ca. 30 gsalt
2 x ca. 30 gOlive Oil; Or Vegetable Oil
8 x ca. 30 gdry yeast active
7 x ca. 450 gBread Flour; To 8 Lbs
die Zubereitung:

Combine all ingredients in a large mixing bowl and mix together holding back on some of the flour until you see that it is needed. Knead dough 5-10 minutes or until dough is smooth. Cover and let rise until double in size. Punch down and form into desired shapes-baquettes, round loaves etc. Bake at 375* 20-30 minutes depending on loaf size. By adding fresh chopped herbs and some roasted garlic to this dough you can come up with some very flavory breads.

>From: BakerBW@aol.com


Anmerkungen zum Rezept:
keine