Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Alaskan Spot Prawns with Cannellini Beans
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 TasseDried cannellini beans
Carrot
Rib celery
Onion; cut in half
 olive oil extra virgin
Cloves garlic chopped
2 TeelöffelFreshly chopped rosemary
12 Alaskan spot prawns; heads on (any large fresh prawns can be substituted)
Roma tomatoes; peeled and diced
1 Esslöffelparsley fresh, chopped
 salt
 pepper
die Zubereitung:

Cover the cannellini beans with water and soak overnight and drain. In a large saucepan, combine soaked beans, carrot, celery, and onion and enough water to cover. Cover and simmer until tender, about 1 hour.

In a large saute pan, heat 1 tablespoon of olive oil. Saute the garlic, rosemary and prawns. When almost finished, stir in the tomatoes, parsley, salt and pepper and beans. Cook until prawns just turn pink. Serve immediately. Finish with some extra virgin olive oil and garnish with fresh rosemary.


Anmerkungen zum Rezept:
keine